TASTING CLASSES - EDITIE 2019

In-depth sessies door experts waarbij je samen met hen aan de slag gaat. Maak je eigen infusions, combineer kaas met wiskey, confiserie in de gastronomie en maak gerechten van koffie, thee en infusies. 

MAANDAG 7 OKTOBER 2019

  • 13:00-13:30 : Make your own spirit.  Door Thomas Cuyvers, master distiller van Sterkstokers
  • 13:30-14:00 : Just Beer and bites.  Foodpairing door biersommelier Sofie Vanrafelghem van Sofie's World
  • 15:00-15:30 : Hoe koffie/thee en infusie benaderen ?  Het kan anders in een culinaire omgeving ! Maak er een klein gerechtje van.  Door Peter Deprez van Viva Sara 'kawatee'
  • 16:30-17:00 : Sophisticated sobriety.  Door Lou Claessens van LN Drinks
  • 17:00-17:30 : Confiserie in de gastronomie.  Door Bart Vincke van Bebijn

DINSDAG 8 oktober 2019

  • 13:00-13:30 : Cheese meets Whisky.  Door Frederic Van Tricht van Kaasaffineurs Van Tricht + The Macallan
  • 14:00-14:30 : Wijn & wild : een selectie van Jasper Van Papeghem, sommelier De Jonkman & docent EVW - Meestersommelier, Beste Sommelier van België 2017-2018 
  • 15:30-16:00 : Make your own spirit.  Door Thomas Cuyvers, master distiller van Sterkstokers

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies