In-depth sessies door experts waarbij je samen met hen aan de slag gaat. Maak je eigen infusions, combineer kaas met wiskey, confiserie in de gastronomie en maak gerechten van koffie, thee en infusies.
13:00-13:30 : Make your own spirit. Door Thomas Cuyvers, master distiller van Sterkstokers
13:30-14:00 : Just Beer and bites. Foodpairing door biersommelier Sofie Vanrafelghem van Sofie's World
15:00-15:30 : Hoe koffie/thee en infusie benaderen ? Het kan anders in een culinaire omgeving ! Maak er een klein gerechtje van. Door Peter Deprez van Viva Sara 'kawatee'
16:30-17:00 : Sophisticated sobriety. Door Lou Claessens van LN Drinks
17:00-17:30 : Confiserie in de gastronomie. Door Bart Vincke van Bebijn
14:00-14:30 : Wijn & wild : een selectie van Jasper Van Papeghem, sommelier De Jonkman & docent EVW - Meestersommelier, Beste Sommelier van België 2017-2018
15:30-16:00 : Make your own spirit. Door Thomas Cuyvers, master distiller van Sterkstokers